jag lovar

att jag ska bli bättre på att blogga! Har liksom inte hunnit. Idag har jag först spelat match och sen varit med Clara! Denna veckan ska jag försöka att fota dagens outfit, vi får de hur det går . . .  Just nu tittar jag på mästarens mästare.
Har bloggtorka så vet inte vad jag ska blogga om? :S

V I H Ö R S S E N ! J A G L O V A R M E R B L O G G N I N G !



My day

Hej hej!
Har precis varit med Clara! ♥ Var på stan och shoppade lite, kanske kan visa sen! Ikväll ska jag och Lukas va hemma och mysa! (: Nu ska jag ut och sälja lite Newbody! Ses sen (:





Hum?

Har gjort en massa saker, därför jag inte bloggat! Var och handlade lite på Instersport med pappa och Lukas, sen var jag lite med Clara. Har precis tittat på High school Musical 3, såå länge sen man så den. Kan inte låta bli att smällta den är ju så söt!
Vet inte vad jag ska blogga om! ;( ska nog titta på ungern vs holland nu. Bloggar nog inte mer idag så ni för vänta tills imorgon!

Hemma

Tändläkarbesöket tog bara en kvart!! Det gjorde inte alls ont som jag trodde, kände absolut ingenting. Nu efter har jag väldigt ont i munnen, men men! Får vänta 1 timme till tills bedövningen släpper och jag kan äta och dricka. Märkte att vi har fått en massa nya barnkanaler haha. Det är bra nu när jag inte har nåt att göra så vi har fått 6 nya kanaler!! Nu ska jag titta runt lite, hörs sen!

Jag vet

Uppdateringen Suger med stort S.
Har inte orkat vara inne på datan så har bara varit inne på mobilen. Imorgon ska jag dra ut en tand!! usch och blä, är faktiskt riktigt nervös så hoppas det går bra men efter den ska jag ju dra ut 2 tänder till, typ en nästa vecka och sen näst nästa vecka!! Så jag missar gympan imorgon, så får åka hem och slappa istället. Kan inte träna heller så det blir inte nåt med fotbollen tills på onsdag!! Så tråkigt. Vet inte vad jag ska skriva om, men vi gör så att aj guppdaterar när jag kommer hem från tandläkaren imorgon! Ha det bra! ♥

Förlåt förlåt

Jag har inte bloggat, iallafall inte igår!! Men jag hade jätteont i huvudet så dansade inte och sen tittade jag på lilla sportspegeln som min lillebrors lag var med i så Lukas fick vara lagledare och prata i telefonen! ;) Ikväll var jag och mamma ute en lååång runda med Ludde, sen har jag gjort lite matte och nu tittar jag på halv åtta hos mig! Jag tror jag bloggar lite senare innan jag går och lägegr mig.

Nikon D3100


Vill nog ha denna systemkameran!
Tycker den verkar bra och så. Nu ska jag bara spara lite pengar till sen kan jag köpa den! :)

H&M



Gillar dessa byxdressarna jättemycket men kan inte bestämma mig vilken som var snyggast.

Vad tycker ni? ;) ♥

Idag . . .

Har inte bloggat bra idag för har inte varit inne på datan. Imorse spelade jag först match mot Tollarp, vi vann med 3-0 så nu har vi vunnit alla våra första dm-matcher så nu är vi vidare!! :)
Sen har jag bara städat mitt rum, varit ute och sålt tulpaner!  Ska ändra lite texter och sånt på bloggen så vi får se om det funkar! Hörs igen !

Dag 15: Det här älskar jag!

Ja, jag älskar mcyket jag men här är 3 saker!

<3 Min familj

<3 Mina kompisar

<3 Fotbollen


Hemma

Sov över hos Clara igår och vi hade jättekul!! ;) Det var därför jag inte la upp den sista 15 på en lista så ska göra ett inlägg om det nu.
Har ni sett videon jag la upp igår? hahaha. Vi var verkligen INTE seriösa när vi spelade in den! :)
Nu ska jag skriva dag 15, hörs igen!

VIDEO!!!



Bögge Jansson aka Jag live!!







Hahahahaha jag och Clara hade grymt roligt när vi spelade in denna!! ;)

Dagens oufit!



Här ser ni hur jag klippte mig också! :P
Blev inte bra på bilderna så det fick bli såhär!

Tröja: Gina
Byxor: Cheap Monday

Klippning imorgon

Wiiee ska klippa mig imorgon! Tror jag ska korta av det men ändå så att jag kan sätta upp det i en hästsvans! Gillar inte mitt hår nu för det är väldigt självlockigt på ett fult sätt men när jag har det kort så blir det mer rakt!
Nu ska jag gå och packa gympaväskan för har bad imorgon! Tänkte lägga fram kläder också. Sen blir det bädden. Pusshej! ♥ :)

Dagens outfit + nytt earcuff

Blev så inspirerad när Clara gjorde sin earcuff i eftermiddags så jag gjorde en egen! Kedjorna hade jag på en ring innan men jag använde aldrig den så jag gjorde det till detta istället!


Gick bara och lägga upp den bilden men iaf har jag Skjorta från Gina, T-shirt Vero Moda och svarta cheap monday byxor! :P


Om ni undrar så har jag inte acne, det ser bara ut som mina fräknar är det på bilden!!

Hahahahahahahahaha

Hejsan. Hann inte blogga igår för hade mycket att göra!  Idag hade vi halv studiedag så slutade vid 10 över 10! ;) Sen åt jag och Clara på graffitti. Sen gick vi hem till henne och gjorde massa saker. Vi gjorde videos på oss och det var asroligt de kanske kommer upp sen vi får se. Håller på att titta på systemkameror ska faktiskt köpa en snart . Ni kommer nog få dagens outfit om en stund så håll utkik!!


Hittade en bild från 2009! Så söööt! ;))) <3

Dag 14: Min favoritlåt

Har faktiskt ingen favoritlåt men här dem jag gillar mycket just nu är Breaking up with god med The Ark. Taio Cruz - Higher. Bruno Mars - Grenade jag det är nog dom jag gillar just nu. Sen gillar jag ju melodifestival låtarna!! ;)

Dag 13: Min mobil

Jag har en xperia x8. Jag tycker den är väldigt bra. Har fritt internet så kan vara inne på internet var som helst! Eftersom den är en android mobil kan man ladda ner roliga spel hihi. Jag älskar att spela spel på den ! ♥
Vet inte vad jag ska skriva mer om den så detta får räcka! :)


Dag 12: Min klass

När jag slutade i 6:an splittrades min klass och alla var jätteledsna. Nu går jag i en 6/7:a och jag tycker det är bra men det finns nog många som tycker det är sådär. Även om jag saknar min gamla klass ibland så är jag nöjd med den nya!
Så jag gillar min klass väldigt mycket!
Har ingen bild så detta får bli ett bildlöst inlägg! :(

Dag 11: Favoritaffärer

Mina favoritaffärer är nog H&M och Gina Tricot, de är nog iaf dem affärerna jag handlar mest i. Även om vi inte har Gina här där jag bor så har jag rätt mycket kläder därifrän ändå !.
Sen gillar jag bikbok, lindex och monki! Har inte så mycket från dem affärerna.

                      

Outfit for the day*


                              


Går tydligen inte att ha dem störe än så här. . . wierd !

Tunika: Vero Moda
Svart klänning: H&M
Halsband: Thomas Sabo


Trött är bara förnamnet

Usch vad jag är trött idag och ändå är klockan bara 9. Har varit en väldigt intensiv helg så har knappt hunnit med att ta hand om mig själv! Känns som jag har varit precis överrallt haha! Kvällen har spenderats med massa plugg och Solsidan ;) Är så himla dålig på att lägga in bilder så i veckan lovar jag bilder, outfits mm! Ne nu ska jag göra nåt innan jag kryper till kojs. See ya later! Göd natt.

/fanny

Dag 10: Berätta i minsta detalj hur min vardag ser ut

Okej detta blir ju rätt svårt men vi får se hur det går ^^

Om vi tex tar en måndag som imorgon skulle den nog ungefär se ut såhär:
Blir väckt av mamma kl 7 sen går jag ner och äter frukost. Sen klär jag på mig och sånt. Brukar oftast ha tid över så då tittar jag lite på tv. Klockan halv nio cyklar jag hem ifrån och möter Clara vid korsningen och sen cyklar vi tsm till skolan! Kommer dit ungefär tjugo i elr tidigare. Då hänger jag in mina saker i skåpet. Klockan 9 börjar vi med livskunskap som är väldigt tråkigt! Sen engelska, rast i cafeet. Efter det matte lektion. Sen lunch rast och vi börjar sen tio över ett med SA efter det no. Slutar tio över tre, cyklar hem äter fika och går till k-flickorna. Sex slutar dansen och jag går hem och äter middag gör läxa och slappar. Sen tittar jag på tv, inne på datan och sånt tills jag ska sova. Så-

Kanske inte så roligt att läsa, men ändå! ;)

Dag 9: 2 bilder som gör mig glad


Gammal bild hehe, men jag älskar att vara på stranden!!


Ludde pudde som valp, så sööt!

Dag 8: Bloggar jag läser

Jag läser så otroligt många bloggar :D Hihi, så kan nog inte säga alla men här är några:

kenzas.se febbs.se paow.se englasshowroom.com bellisbrun.blogg.se oliviiian.blogg.se frejsiiiing.blogg.se viktoriad.blogg.se fannytime.blogg.se loovefoorever.bloggplatsen.se och massor mer men orkar inte skriva dem! :)

Studiedag imorgon!

Så himla skönt med studiedag imorgon, behöver verkligen vila ut! Hihi. Har fullt upp annars nu för imorgon kväll är det träning, på lördag är det dm match och söndag träningsmatch! Det blir mycke det:) Sen ska jag hinna med lite plugg också :s
Blev några cm längre precis, haha. Satte upp mitt hår i en knut rätt ovanför huvudet och det resulterade till ungefär 7cm längre!!

Vet faktiskt inte vad jag ska göra nu:( har inget att göra! Får väl gå in och roa mig på facebook . . .


//ffanny

7: Favoriträtt

Hmm. . . Svårt! Jag gillar mycket men det godaste är nog grillat kött med pommes, klyftpotatis,  etc och bearniesås!! Mmm älskar det! Sen gillar man ju alltid Tacos också :)


Har inte tagit bilden!

6: Minne

Jag har så många minnen! Både med kompisar och familjen. Alla gånger man har varit på stranden på familjen är verkligen minnen! Sen har jag ju massor av underbara minnen med Clara! ♥ Sen saknar man ju alla minnen med Cissi & Olli! ♥ Har haft massor massor med minnen och fler kommer det bli! Skulle lagt in bilder till detta inlägget men har inga på denna datan!

Dag 5: Någon jag saknar

Just nu vet jag ingen riktigt jag saknar, men man saknar ju alltid de kompisar man tappat kontakten med. Alltid tråkigt det! Just nu saknar jag nog min mormor. Hon bor i Karlshamn så träffar inte henne så ofta! :(

Våren är här!




Förra året (Visserligen var det i början på april, men men!) Förra året var  det ganska kallt på våren.
Var och tittade på Malmö - Häcken ! :)

Dag 4: Outfit

VARFÖR KAN MAN INTE LÄGGA IN BILDER PÅ BLOGG.SE IDAG???? !!! JAG SOM SKULLE LÄGGA IN OUTFIT MED!!
NI FÅR DEN NÄR DET GÅR ATT LADDA IN BILDERNA! ÄR SÅ SUR! :(

Nya Converse


Har tagit massa andra bilder på dem men de går inte att ladda upp för det står att de är i fel bildformat! åhh, ni får se dem bättre imorgon!

Hemma

Hemma nu från träningen. Ska ta på mig och sen äta, sen ska jag till Linnea för belöning eftersom jag passade deras katt på sportlovet :) Sen blir det duschen, Solsidan och blogga.
Nu måste jag ta på mig kläder !


Gammal och ful bild men har inga andra!

Sorry

Förlåt för dålig bloggning men var inte hemma igår på hela dan, för först spelade jag match mot osby, vi vann 2-1 :) sen stod jag i kiosken på arenacupen :D
Idag har jag åkt inlines med Clara! Och snart ska jag träna!
Har ju missat lite nu så får ta det nu:

2. Min familj
Har inga bilder nu men men.
Jag har en mamma, pappa, lillebror och en hund.
Pappa heter Claes och älskar fotboll.
Mamma heter Anette och gillar att vara i trädgården.
Min lillebror Lukas, gillar allt som en 9åring gör!
Ludde, min hund är en stor svart hund som älskar att vara ute:)

3. Fritidsintresse.
Jag äslkar att spela fotboll. Har gjort det sen maj förra året så inte så länge men jag älskar det!
Sen dansar jag också och har gjort det sen jag var 6. Det är också jättekul!

Så vi hörs mer senare!

1: Mig själv


Jag heter Fanny. Är snart 14 år i maj. Har bloggat på några bloggar innan denna:) Jag gillar att göra egna smycken. Sen ska jag ju berätta mer saker i de andra inläggen =) hm vet inte vad jag ska skriva! Jo, man kan säga att jag är en datanörd :P Jag gillar att inreda har typ möblerat om mitt rum 1000 gånger!! Sen får ni läsa mer i dem andra inläggen!
/Fanny 

15 på en lista!

Tänkte göra en 15 på en lista, hehe! Så här är den!
1. Mig själv
2. Min familj
3. Fritidsintresse
4. Outfit
5. Någon jag saknar
6. Minne
7. Favoriträtt
8. Bloggar jag läser
9. 2 bilder som gör mig glad
10. Berätta i minsta detalj om min dag
11. Favoritaffärer
12. Min klass
13. Min mobil
14. Favoritlåt
15. Det här älskar jag!

/ffanny

My day

Hejsan svejsan!
Har nu kommit hem från skolan för typ trekvarts sen.  I slutet hade vi gympa och det var asjobbigt! Vi hade typ styrkestafett och det var sjukt jobbigt. Hade tänkt fota dagens outfit till er men har gympa kläderna på mig för ska träna fotboll sen :) Tror jag ska lägga in smilisar hit sen :P
Tänkte att nu kunde få en bild, om ni vill ha det? . .

Lilla Jag!

/Fanny §

ps:

Om ni vill bli länkade i min sidospalt, KOMMENTERA! :)

Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus